Nasimo, uw specialist in natuursteen

Blauwe hardsteen (blauwsteen of arduin)

Voordelen

Kiezen voor blauwe hardsteen, dat is kiezen voor puur gebruiksgemak. Arduin is een harde, niet-poreuze steen. Slijtage geeft deze soort natuursteen meer karakter. Water en vlekken worden tot een minimum beperkt, mits blauwe hardsteen goed onderhouden wordt. Het schoonmaken van arduin vergt een minimum aan werk. Met deze natuursteen maakt u het knus en gezellig. Hij slaat warmte op én geeft ze ook weer af. Hebt u vloerverwarming? Blauwsteen is uw ideale partner.

Ontdek het pure comfort van arduin

Arduin is een donkere steen met massa’s karakter. Modern of oud? Klassiek of design? Blauwe hardsteen past bij elke smaak. Wissel af in vormen, formaten en texturen. Ook de kleur kan u kiezen, afhankelijk van de verschillende afwerkingen. Ontdek hoe verrassend en origineel deze steen uit de hoek komt. En ondervind dat de charmes van dit type natuursteen nooit verloren gaan. Zelfs na tientallen jaren zal uw blauwsteen nog altijd een meerwaarde aan uw interieur geven.

Toepassingen en gebruik van blauwsteen

Zoekt u een allround natuursteen? Dan gaat u voor de veelzijdigheid van arduin. Hij komt echt overal tot zijn recht. Zowel binnen als buiten: als werkblad, gootsteen of tafel. Of toch liever als vloer in woonkamer, keuken of badkamer? Arduin past in élk interieur. Gebruikt u hem liever voor uw terras, tuinpad of buitengevel? De elegantie en verfijning van blauwsteen verfraaien elke tuin, elke woning en elk bedrijfsgebouw. En vertrouw daarbij op het feit dat Nasimo in Ingelmunster alleen werkt met de superieure keuze van blauwe hardsteen van de steengroeve Car Du Hainaut.