Nasimo, uw specialist in natuursteen

Natuursteenbedrijf Nasimo: Evolutie

Natuursteen kopen én laten plaatsen

Nasimo blijft groeien, maar mogelijkheid tot uitbreiding is er niet. Intussen heeft Michel zich uit de zaak getrokken, maar blijft er werken als meestergast. In 2003 neemt het bedrijf zijn intrek in een gloednieuw gebouw van 2800m², een modern atelier met de nieuwste computergestuurde zaag- en bewerkingsmachines en ruimte voor een showroom. Veel klanten vinden de weg naar de nieuwe zaak. De vraag naar plaatsing van natuursteen bleef niet uit en in 2007 volgt de oprichting van Plasimo, de plaatsingsdienst van Nasimo. Twee jaar later krijgt het atelier een digitaal bewerkingscentrum. De precisie en de kwaliteit van de afwerkingen verbeteren nóg, de productiviteit verhoogt en het dienstengamma breidt uit.

Veel meer dan natuursteen kopen

Ondertussen staat Nasimo bekend voor snelheid én dienstverlening. Dankzij onze grote stock in natuursteenplaten en tien steenkappers leveren we alle natuurstenen voor uw binnen- of buitenafwerking snel aan. Vloertegels, wandbekleding of tuindecoraties. Portieken, dorpels, venstertabletten, sierschouwen of grafzerken, … Nasimo werkt uw natuursteenproject volledig op maat en uw verzoek uit. Ivan en zijn team staan u graag bij om uw project tot een goed einde te brengen, en geven hun eigen ervaring en kennis graag door aan hun klanten. Dienst na verkoop is even belangrijk.

Ook voor het verder onderhoud ben je aan het juiste adres. Je kan terecht voor volgende merken: Lithofin – Moeler – Akemi – …