Nasimo, uw specialist in natuursteen

Natuursteen gamma

uniek en tijdloos

Met natuurstenen haalt u niet zomaar stenen of tegels in huis. Een geologisch proces van miljoenen jaren ligt aan de basis van deze natuurlijke producten en zorgde voor verschillende soorten natuursteen. Het maakt dat de kleur en de structuur van elke tegel uniek zijn. En net door dat natuurlijke karakter zijn ze tijdloos en eigentijds. Van oude pastorie of hoeve tot de modernste industriële architectuur: ze passen zich aan elke bouwstijl aan.

stijlvol én betaalbaar

Uw interieur, buitengevels, terrassen en opritten afwerken met een materiaal dat aansluit bij uw smaak en stijl? Combineer de kleuren, structuren en afwerkingen van de verschillende soorten stenen en u hebt duizenden mogelijkheden. Gegarandeerd vindt u tussen die natuurstenen de perfecte kandidaat. Moet u daarvoor diep in de buidel tasten? Neen. Door ons grote aanbod en verschillende soorten vindt u altijd een oplossing voor uw budget. En omdat natuurstenen een leven lang meegaan, bespaart u ook op lange termijn.

Soorten natuursteen: ons aanbod

Nasimo is uw specialist in natuurstenen o.a. terrastegels en vloertegels. Welke soorten plaatsen en bewerken wij?

Tip: kies uw natuurstenen en hun afwerking op basis van de ruimtes en wat u wilt bereiken. Niet andersom. Zo bereikt u de beste resultaten. Aarzel niet Nasimo te contacteren voor verdere informatie over o.a. terrastegels en vloertegels!