Nasimo, uw specialist in natuursteen

Nieuws over natuursteen

Natuursteen is eeuwenoud, al jaren en jaren wordt natuursteen gebruikt in dagdagelijkse toepassingen. Toch blijft de wereld van natuursteen niet stilstaan. Bij Nasimo streven we ernaar onze klanten de beste service en producten te geven. Wij volgen dan ook elke verandering binnen de natuursteen business nauw op.

Hier kan u alles lezen wat u moet en wilt weten over natuursteen. De laatste nieuwtjes, speciale trips & tricks om uw natuursteen in topvorm te houden, trends en zoveel meer! Of het nu gaat over marmer, basalt, graniet, kalksteen, witsteen, blauwe hardsteen,… Of over de plaatsing van uw natuursteen of het onderhoud ervan. Nasimo vertelt het u!

Lees hier onder onze laatste artikels in verband met natuursteen.

Terras in natuursteen

Als u aan natuursteen denkt, denkt u misschien wel in eerste instantie aan tegels voor uw keuken, badkamer of woonkamer. Maar natuursteen leent zich ook perfect tot gebruik buitenshuis. Denk bijvoorbeeld aan uw terras, deurdorpels, vensterbanken of rond het zwembad. Niet elke natuursteen is ideaal voor een buitenplaatsing, in dit artikel vertellen we u alles over welke natuursteen u kan gebruiken voor uw terras.

Hoe kies je je binnentegel?

Bent u bezig met het bouwen van uw woning? Of misschien is er wel een renovatie op komst van uw vloeren? Dan bent u bij Nasimo aan het goede adres. Met onze specialisatie in natuurstenen tegels kunnen wij u een groot aanbod in binnentegels garanderen. Op die manier zal u zeker uw smaak vinden in onze showroom in Ingelmunster.