Nasimo, uw specialist in natuursteen

Natuursteen verzoet

Met verzoete blauwe steen kiest u voor een effen tegel. Het ruwe oppervlak van de natuursteen is volledig weggewerkt. De kleur van de steen is afhankelijk van de afwerken, en er kan zo onder andere een intense en donkere kleur bekomen worden. De matte glans zorgt voor een rustgevend effect. Verzoete blauwe steen weerspiegelt het aanwezige licht minimaal. Wilt u liever toch wat minder of wat meer glans? Kies dan uit de verschillende glanssterktes.

Verzoete blauwe steen: ideaal voor binnen

Valt u voor het glanzende effect van verzoete blauwe steen? De afwerking maakt hem uiterst geschikt voor gebruik in huis. Hebt u verschillende ruimtes waar veel volk over de vloer komt? Gepolijste vloeren slijten dan veel te snel af. Verzoete blauwe steen is het beste alternatief. En in badkamers? Van uitglijden op natte plekken is geen sprake meer.

Verzoete blauwe steen voor alle gebruik

Verzoete blauwe steen? Die gebruikt u echt overal in huis. Plinten, een mooi afgewerkte open haard, een werkblad dat uw keuken net dat tikje meer karakter geeft? Verzoete blauwe steen is een elegante oplossing voor elke mogelijke toepassing. Hij maakt uw interieur strak en tijdloos.

Hebt u vragen? Contacteer ons voor verdere informatie!