Natuursteenbedrijf Nasimo

Uw specialist in natuurstenen

Natuurstenen: er zijn duizenden soorten. Stuk voor stuk wonderbaarlijke creaties van Moeder Natuur. Aan de natuurtegels in uw woning of bedrijf gaat een proces van miljoenen jaren vooraf. Het resultaat: sterke en duurzame tegels waarin u de grilligheid én de schoonheid van de natuur terugvindt. Ze winnen met de jaren nog aan pracht. Zoek daarom een natuursteenbedrijf dat uw natuurstenen bewerkt en plaatst met kennis van zaken en liefde voor het vak: Nasimo.

Allround natuursteenbedrijf

Bouwt of verbouwt u en valt u voor de authentieke en natuurlijke schoonheid van natuurstenen? Dan neemt u contact op met Nasimo. Want als gespecialiseerd bedrijf is natuursteen waar we in uitblinken. Van ontwerp over bewerking tot plaatsing: bij ons vindt u alles onder één dak. Het bespaart u tijd en een grote hap uit uw budget. Én u weet zeker dat u met uw natuurstenen uw dromen verwezenlijkt. En een leven lang gerust bent.

Natuurstenen realiseren uw dromen

Wilt u natuurstenen vloeren in uw woonkamer, op uw trap of terras? De adviseurs in onze showroom staan u bij met raad en daad. Liet u door een architect een badkamer- of keukenmeubel of een volledige gevelbekleding in natuursteen uittekenen? Natuursteenbedrijf Nasimo realiseert al uw ontwerpen. In ons atelier bewerken we de steensoort van uw dromen. Onze plaatsingsdienst legt uw natuurstenen perfect volgens plan, tot in de kleinste details. Contacteer ons voor meer info of een gratis offerte!