Nasimo, uw specialist in natuursteen

Witsteen

Zachtharde natuursteen

Witsteen is een van de zachtste natuurstenen. U krijgt hem in verschillende hardheden. Vloeren, trappen, sierschouwen: de zachtste variant geeft uw interieur een rustieke touch. De hardste variant? Die komt buiten volledig tot zijn recht als gevelbekleding, raam- of deuromlijsting. Deze zachtharde natuursteen krijgt u in bijna alle mogelijke afwerkingen.

Zachte en rustige kleuren

Houdt u van natuursteen in zachte kleuren? Dan valt u ongetwijfeld voor de charmes van witsteen. De Franse kalksteen varieert van sneeuwwit over beige en lichtgeel naar lichtroze. Rustgevende tinten waarmee u in uw binnen- of buitenomgeving een ontspannen sfeer creëert. Samen met de unieke structuur en het karakteristieke uiterlijk van aders en fossiele resten geeft deze natuursteen uw woning net dat tikkeltje extra.

Onderhoud graniet, witsteen en kalksteen

Het onderhoud begint onmiddellijk na de plaatsing door een éénmalige schoonmaakbeurt met een aangepast reinigingsmiddel. Dit mag gebeuren na ongeveer 1 week na het opvoegen van de vloer. Vervolgens laat u de vloer 3 maanden uitdrogen. Licht dweilen van de vloer gedurende deze periode is natuurlijk toegestaan. Klik door voor verdere informatie over het onderhoud van uw witsteen vloer.