Nasimo, uw specialist in natuursteen

Kalksteen

Harde en zachte varianten van Kalksteen

Kalksteen bestaat in verschillende hardheden. De zachte variant kennen we als witsteen. Die geeft uw woning binnen én buiten een rustieke uitstraling. Zijn hardere tegenhanger is verkrijgbaar in verschillende afwerkingsvormen. Door die keuzemogelijkheden is kalksteen een van de weinige natuurstenen die u echt overal gebruikt. Binnen én buiten. In uw badkamer, woonkamer of hal. Op uw terras, oprit of als deuromlijsting.

Warme en zachte tinten

Geeft u de voorkeur aan warme en zachte kleuren in en rond uw woning? Dan bekoort kalksteen u zeker. Deze natuursteen komt uit alle hoeken van de wereld. Tussen de gele, beige, bruine, rode en verschillende andere tinten vindt u zeker uw gading. Combineer die kleurschakeringen met de typische aders en resten van fossielen. Ze maken kalksteen uniek en vormen de mooiste patronen.

Onderhoud

Onderhoud van uw kalksteen begint direct na de plaatsing. Een éénmalige schoonmaakbeurt met een aangepast reinigingsmiddel is aangeraden. Doe dit ongeveer 1 week na het opvoegen van de vloer. Op de pagina onderhoud treft u alle benodigde informatie.